Cozze con guscio – na buzaro

Hja, tako je, če v slovenskem delu Jadrana zmanjka celo školjk…

Nisem pričakoval, da bom pri mojem ribarju iz Izole dobil italijanske školjke.
Nič ne de. Jedle in predelovale so popolnoma isto svinjarijo, kot tiste “naše”,
ki rastejo slabih sto kilometrov stran.
Ker sem pozabil nabaviti svež bel kruh, si rešujem rit z maslenim krompirjem.
Če je dober za ribo, bo dober tudi za školjke.
Ni isto, je pa dobro.

Da ne ponavljam recepta:
https://georgfugina.wordpress.com/2017/07/02/klapavice-na-buzaro/

 

This entry was posted in Atijeva kuhna. Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s