Sex v jatah

Amor ac deliciae generis humani.

Ljubezen in naslada so človeškega rodu.

Kdo si je to domislil, in zakaj za vraga sem bil povabljen, ne bomo nikoli izvedeli. Bil pa sem povabljen in brez zadržkov sem se bil odzval.
Gostitelj je imel ogromno stanovanje v samem mestnem jedru. Plan je bil “tri na tri”. Torej naj bi bili vsega trije pari. Razen prijatelja, gostitelja, nisem nikogar poznal. Tretje povabljeno dekle je odpovedalo in s tri na tri je ratalo tri na dve. Hitro sem bil pogruntal, da so neke vezi že napeljane in sem se počutil povsem odveč. Pa so me bili vseeno prepričali in zadržali.
Scena je bila po malem vabljiva in dražeča in nisem se pustil veliko prositi.
Pripravljeno je bilo nekaj hladne večerje, pijače po želji, za vzdušje pa se je na TV-ju ves čas odvijal nek brezvezni pornič. Nihče ga ni gledal.
Nekako se nismo znali vključiti. Ves čas sem vedel v čem je problem. Stanovanje je bilo nenavadno hladno. Bil je nek zoprn jesenski čas, ko napadeta vlaga in hlad skozi vse špranje  in, če nimaš lastnega ogrevanja, si samo še za pod odejo.
Mi se pa goli in skoraj bosi nekaj napenjamo in mislimo, kako bi se ogreli.
Manjkala mi je toplota in manjkala mi je toplina. Niso si veliko pomagali z mano.
Čez čas se je še eno od deklet odločilo, da ima dovolj. Še danes ne vem vzroka; morda je imelo strogo mamo, moža pač še ne, ali pa smo bili vsi trije fantje predolgočasni. Pa se je razmerje pokvarilo v tri na ena.
Izzvali so me bili, da jim demonstriram kato Tekki-Shodan. Ker se le ta izvaja s hrbtom ob zidu, nisem potreboval veliko prostora. Gol tega še nisem počel. Bos vedno, gol še nikoli.
Nismo si pustili kvariti zabave; dekle pa tudi ni posebno pogrešalo damske družbe.