Beate Uhse international

J_1e pisalo z velikimi rdečimi črkami.
Pa še: Welt der Erotik in še v prevodu: World of Erotic za tiste, ki niso ravno doma v Stuttgartu. El Dorado zabave, štacun, tudi tistih z erotično punudbo…
Kaj bi me lahko v tistem času zanimalo bolj od tega?
Mati me je že razmeroma zgodaj podučila, da fuk Svet pokon’c drži (kar je nesporno tudi z biološkega vidika); in, da se vrti okrog ženske riti. Tukaj sva se malo razhajala, saj sem kot prepričan materialist vedel, da se Svet vrti okoli Sonca.
Lastniki in managerji velikih firm se iz dolgočasja ali pa iz nečimrnosti lotijo najbolj primitivnih in plebejskih opravil, da bi sebi in drugim dokazali svojo človečnost, človeškost, pripravljenost na sestop s piedestala in na stik z bazo:
Zoki je zlagal nakupovalne vozičke, Beate Uhse se je pa pridružila osebju v eni svojih številnih trgovin; tokrat prav v Stuttgartu.
Star sem bil kakšnih šestnajst let. Ona pa blizu petdeset, čeprav sem mislil, da jih ima vsaj dvakrat toliko. Že to se je zdelo veliko. Le dve leti naj bi bila mlajša od moje matere?
Osebna obravnava v mali sobici zadaj za trgovino mi je šla počasi na živce. Le kaj si bodo mislili ostali kupci: Jugoslovanu je vse premajhno, pa nima niti meter šestdeset…!?
Nisem hotel izpasti kot manijak iz slabe ameriške grozljivke, pa vendar me je veliko stvari zanimalo. Kar me pa ni zanimalo, mi je pa ona pokazala. Osebno.
Mater, punca doma me bo nagonila z vsemi tistimi barvnimi baloni vred in potem grem lahko samo še nazaj k Beate Uhse, ki je trikrat starejša od mene.
Takrat še nisem vedel, da je zvesta pripadnica nacizma. Morda je bilo zato toliko artiklov v močni rdeči in črni barvi? Tudi nisem vedel, da je med vojno pilotirala Messerschmitta, dokler je ni sklatila in zajela Britanska vojska.
Zdaj vem zakaj je s tako zavzetostjo prodajala kondome Jugoslovanom in pripadnikom ostalih manjvrednih ljudstev. Še sem se srečal z Erotic Boutique trgovino. Vsaj pri dveh fantih, ki sta imela tovrstno dejavnost sem bil v izterjavi, potem, ko sta se bila potopila s svojima štacunama vred. Eden je imel trgovino v samem središču Stare Ljubljane, drugi nekje na Primorskem.
Ni šlo, sta razlagala.
Kako, hudiča ni šlo!? So vrli Slovenci nehali seksat, ali kaj?
Danes vidim, da trgovina s to robo cveti bolj kot kdajkoli. Morda so bili fantje nerodni, morda se je nekaj premaknilo v Janezovi zavesti? Kdo bi vedel. Skrivnostna so pota Gospodova!