Kaj te zanima
-
Doslej objavljeno
- A se hecate…? 14 maja, 2024
- Paella s piščancem, rakci in vongolami 12 maja, 2024
- Pražena piščančja jetrca na mladi čebulici 3 maja, 2024
- Ribeye steak 2 maja, 2024
- Špageti z omako z datterini 29 aprila, 2024
- Jagode in čokolada III 28 aprila, 2024
- Pečena telečja krača – split 20 aprila, 2024
- Tednik na obisku 18 aprila, 2024
- Rjavi šampinjoni z rižem 12 aprila, 2024
- Bloody Mary LXIX 9 aprila, 2024
- Samo en cvet, en češnjev cvet 5 aprila, 2024
- Žegen za kosilo 2 aprila, 2024
- Jagode in čokolada II 31 marca, 2024
- Kuham tudi za vrane 28 marca, 2024
- Kruhov cmok v paprikašu 23 marca, 2024
- Hruška debeluška 17 marca, 2024
- Ostro – japonsko…! 16 marca, 2024
- PIŠČANČJA OBARA S KROMPIRJEM 16 marca, 2024
- File skuše paniran s corn flakesom 14 marca, 2024
- Ko filano papriko kuhajo palčki 13 marca, 2024
Ribeye steak
Aus Österreich.
Steak ribeye: pečen na način medium (srednje) v petih korakih:
Namesto epiloga:
Gre zasluga meni, ali moji novi super ponvici?
This entry was posted in Atijeva kuhna. Bookmark the permalink.
Dobro izgleda!
Hvala. Pojma nimaš kaj si zamudil…!
Tudi slika mi je naredila veselje. Običajno videvam le preveč pečene.
To tehniko – iz ponve v pečico, sem prvič prakticiral in moram reči, da me je navdušila. Ponovil bom še na kakšnem drugem steaku.
Prav pred dnevi sva s sinom analizirala, kako v našem ožjem krogu nihče ne obvlada žara. Ta speče čevapčiče, da so kot suhi ocvirki, drugi cmari kotlete, da jih še pes čudno gleda, tretji je vrhunske orade dušil na električnem žaru, da niso bili več niti za brodet…
Jaz menim: če ti ne gre, je bolje, da gremo na pico. Ali po naši izkušnji: ne na kalamare, ampak na pico…!