Kaj te zanima
-
Doslej objavljeno
- Pražena piščančja jetrca na mladi čebulici 3 maja, 2024
- Ribeye steak 2 maja, 2024
- Špageti z omako z datterini 29 aprila, 2024
- Jagode in čokolada III 28 aprila, 2024
- Pečena telečja krača – split 20 aprila, 2024
- Tednik na obisku 18 aprila, 2024
- Rjavi šampinjoni z rižem 12 aprila, 2024
- Bloody Mary LXIX 9 aprila, 2024
- Samo en cvet, en češnjev cvet 5 aprila, 2024
- Žegen za kosilo 2 aprila, 2024
- Jagode in čokolada II 31 marca, 2024
- Kuham tudi za vrane 28 marca, 2024
- Kruhov cmok v paprikašu 23 marca, 2024
- Hruška debeluška 17 marca, 2024
- Ostro – japonsko…! 16 marca, 2024
- PIŠČANČJA OBARA S KROMPIRJEM 16 marca, 2024
- File skuše paniran s corn flakesom 14 marca, 2024
- Ko filano papriko kuhajo palčki 13 marca, 2024
- 6 Rules for Drinking Bourbon Correctly 10 marca, 2024
- Mačistični čvek 8 marca, 2024
Pečena telečja krača – split
Ali praznično pečena telečja krača z vinom in čebulo, kot jo imenuje mojstrica Ana na http://www.aninakuhinja.si
Moja telečja krača ima poltretjo kilo žive vage; imam mesarja, ki zna tudi svetovati, ne samo mlatiti z mesarico, kot Martin Krpan…
Meso vzamem iz hladilnika in ga pustim dobro uro, da se ogreje na kuhinjsko temperaturo.
Kaj zraven?
This entry was posted in Atijeva kuhna. Bookmark the permalink.