Mocca Bourbon ice cream

Lahko bi bilo tudi kar kavni sladoled z bourbonom.
Pa kaj, ko se tako sliši veliko bolj otmeno.
Kakorkoli, na koncu je isti ku…

Seveda sem pokukal kako to delajo mojstri in se odločil za enega enostavnejših
receptov; predvsem pa brez jajc, ker ga ne bom pojedel v eni rundi:
250 ml sladke smetane
100 ml kondenziranega mleka
poltretjo veliko žlico kave instant
vanilin sladkor, grobo narezana čokolada
50 ml bourbona
Polno uro sladoledomata na majhnih obratih.

This entry was posted in Atijeva kuhna. Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s